NL
Toegevoegd aan Mijn favorieten
Cover

Care Talents voor uw thuiszorgorganisatie of woonzorgcentrum

Bent u als thuiszorgorganisatie of woonzorgcentrum op zoek naar zorgkundigen, verpleegkundigen en andere (para)medische profielen? Care Talents zorgt dat uw personeelstekort wordt opgevangen en biedt hr-consultancy op maat.


Hr-oplossingen voor uw thuiszorgorganisatie of woonzorgcentrum

Care Talents helpt u met alle facetten van uw hr-beleid: 
  • Project staffing verpleegkundig team: onze Care Talents-verpleegkundigen leggen de juiste accenten voor de specifieke noden van een thuiszorg- of woonzorgomgeving. Zij zetten alles op alles voor het comfort van uw bewoners of patiënten. Onderhandelende zorg is wat hen drijft. Omdat zij over een Care Talents-wagen beschikken, zijn zij ook meteen inzetbaar.
  • Interim: een database van uitzendkrachten die op zeer korte termijn beschikbaar zijn. De oplossing voor plotse uitvallen en piekmomenten.
  • Werving en selectie: dankzij onze ruime ervaring in de zorg en ons uitgebreide netwerk vinden wij het juiste profiel voor uw organisatie.
  • Hr-consultancy: door onze ervaring in thuiszorgorganisaties en woonzorgcentra zijn we de geknipte partner om uw hr-vraagstukken op te lossen. Wij bieden advies op maat van uw noden en van uw budget.

Onze troeven voor uw thuiszorgorganisatie of woonzorgcentrum

  • Care Talents is pionier op het vlak van het project staffing verpleegkundig team. Deze verpleegkundigen beschikken over een eigen wagen en hebben een uitgesproken voorkeur voor thuiszorg- of woonzorgomgevingen. 
  • Onze Care Consultants komen allemaal uit de zorgsector en spreken uw taal.
  • We denken met u mee zodat u uw patiënten en bewoners op de juiste manier kunt omringen.
  • Kwaliteit en efficiëntie drijven ons.


Contacteer Ingeborg


Neem rechtstreeks contact op met Ingeborg Lornoy

Ingeborg Lornoy, Office Manager Oost- & West-Vlaanderen
0493 510 713

Zoekt u een zorgmedewerker?

Op zoek naar verpleegkundige, zorgkundige, paramedisch profiel,... om de continuïteit van uw zorginstelling te garanderen.

Plaats een aanvraag voor uw care vacature
Vacatures in de zorg bij Care Talents

Ontdek onze vacatures in de zorgsector en laat je verrassen door de mogelijkheden die Care Talents biedt.

Ontdek wat Care Talents voor jou kan betekenen
Wil je werken bij Care Talents?

Zin in een uitdagende job bij een jonge en ambitieuze kmo? Bij Care Talents kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat.

Maak kennis met Care Talents en bekijk de interne vacatures