NL
Toegevoegd aan Mijn favorieten
Cover

4 goede redenen om te werken via Care Talents

Care Talents biedt je als verpleegkundige, zorgkundige of paramedisch profiel heel wat troeven: 

1. Pionier in project staffing in de zorg

Care Talents kwam als eerste in België met het innovatieve project staffing in de zorgsector. Op die manier kun jij als verpleegkundige aan de slag in opeenvolgende uitdagende projecten, binnen verschillende afdelingen en diverse disciplines.

2. Jobs op maat 

Bij Care Talents ben je aan het goede adres voor eender welke job in de zorg:

  • Wil je een nieuwe uitdaging als verpleegkundige? Of zou je je job als verpleegkundige op een andere manier willen invullen? Dan is ons team van project staffing verpleegkundigen je op het lijf geschreven. Zo word jij één van onze nurses of a new generation.
  • Ga je voor de flexibiliteit en vrijheid van ad-hocopdrachten? Kies dan voor interimopdrachten. Dankzij ons uitgebreide netwerk van zorginstellingen hebben we in onze interimwinkel vacatures in alle regio's van het land. 
  • Ben je op zoek naar een andere vaste job? Onze dienst werving & selectie staat voor je klaar.

3. Begeleiding door ervaren Care Consultants

Met hun achtergrond in de zorg en de continue bijscholing zijn onze Care Consultants geknipt om jou het juiste advies te geven voor jouw loopbaan.

4. Brede waaier van werkgevers

Care Talents beschikt over een uitgebreid netwerk van zorginstellingen. Daardoor heb je bij ons heel veel mogelijkheden om de juiste job te vinden in de zorg.Meer weten?

Wil je naar aanleiding van deze informatie meer weten over Care Talents of heb je een vraag, neem dan contact met ons op.

Care Talents :056 245 644

Zoekt u een zorgmedewerker?

Op zoek naar verpleegkundige, zorgkundige, paramedisch profiel,... om de continuïteit van uw zorginstelling te garanderen.

Plaats een aanvraag voor uw care vacature
Vacatures in de zorg bij Care Talents

Ontdek onze vacatures in de zorgsector en laat je verrassen door de mogelijkheden die Care Talents biedt.

Ontdek wat Care Talents voor jou kan betekenen
Wil je werken bij Care Talents?

Zin in een uitdagende job bij een jonge en ambitieuze kmo? Bij Care Talents kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat.

Maak kennis met Care Talents en bekijk de interne vacatures