NL
Toegevoegd aan Mijn favorieten
Cover

Care Talents-medewerkers aan het woord

Onze Care Talents-mensen zijn zich ervan bewust dat ze in de zorg elke dag het verschil maken op de werkvloer. Lees de getuigenissen van onze enthousiaste en gedreven zorgkundigen, verpleegkundigen en andere (para)medische profielen.

Dieter-Project staffing verpleegkundige

Care Talents biedt mij de mogelijkheid om super veel ervaring op te doen binnen een goed georganiseerde structuur. Na 5 jaar bij Care talents en evenveel projecten later, kan ik zeggen dat ik er nog geen moment spijt van heb gehad.  De ervaring die ik al heb opgedaan is onbetaalbaar, het heeft me ook veel meer zelfvertrouwen gegeven.
Dus ben je flexibel, enthousiast en sta je open voor een nieuwe uitdaging? Twijfel dan niet en wordt onze nieuwe collega. 

Cloë-Project staffing verpleegkundige

Werken voor Care Talents is enorm boeiend en leuk. Je komt op veel verschillende, uiteenlopende plaatsen terecht en je leert overal wel iets nieuws. Dat maakt het een zeer uitdagende job. En overal waar je komt leer je ook steeds nieuwe, leuke mensen kennen. Als je zoals ik, graag afwisseling hebt en heel leergierig bent is dit de perfecte job. En dit alles terwijl je de onvoorwaardelijke steun krijgt van de mensen binnen Care Talents. Ze staan altijd voor je klaar om bij elk nieuw project samen met jou de uitdaging aan te gaan. Wij zijn de nurses of a new generation en ik ben enorm trots om hier deel van uit te kunnen maken.

Vincent-Project staffing verpleegkundige

Een droomjob bij Care Talents... Afwisseling - Uitdaging - Ervaring - Vertrouwen - Respect...  Als je mij vraagt wat een job bij Care Talents betekent... dan zijn dat de eerste dingen waar ik aan denk.  Een betere werkgever in Vlaanderen vind je niet! Hun aangename manier van werken en omgaan, geven je een goed gevoel. Tevens bieden ze je de kans om je cv op enkele jaren tijd een goeie boost te geven. Aan kennis, ervaring en ontplooiing heb je bij Care Talents geen gebrek!

Katrin-Project staffing verpleegkundige

Ik werk ondertussen al 2 jaar bij Care Talents en heb hier allesbehalve spijt van. Care Talents geeft mij de kans om als project staffing verpleegkundige te werken en zo meer ervaring op te doen als verpleegkundige op verschillende plaatsen. Eigenlijk is het een perfecte werkplek voor verpleegkundigen die nog  niet helemaal weten wat ze willen of houden van verandering en uitdaging. Je wordt 4 maanden ergens tewerkgesteld en het is wel spannend om niet te weten wat je daarna te wachten staat.  Alles gebeurt wel steeds in overleg, wat ik wel belangrijk vind. Er wordt bijvoorbeeld gevraagd of je een eventuele verlenging ziet zitten en indien niet worden er verschillende projecten voorgesteld.

Ze verwachten flexibiliteit maar dat krijg je ook dubbel en dik terug. Vorig jaar bv. wilde ik samen met mijn vriend een reis van 5 maanden maken. Dat was een droom die ik zeer graag wilde waarmaken, maar ik wilde ook mijn job niet verliezen. Bij Care Talents was dit geen probleem. Met de teamleider is er ook een goed contact, ik kan er echt met al mijn vragen terecht en ik weet dat ze er alles aan zal doen om aan mijn wensen te voldoen.

Meermaals per jaar worden teamactiviteiten georganiseerd wat ervoor zorgt dat je ondanks het projectwerk toch je collega's binnen Care Talents kent en je ervaringen kan uitwisselen onder elkaar. Ik kan dus best wel zeggen dat ik zeer tevreden ben met mijn job als project staffing verpleegkundige bij Care Talents!

Vicky-Project staffing verpleegkundige

Ik heb Care talents  leren kennen door de mooie leuke autootjes die hiervan rondrijden! Zo ben ik op de site gaan piepen en ik was onmiddellijk verkocht! Ik was nog maar het afgestuurd en had  zin in een uitdaging. Voor mij geen dagelijkse routine maar regelmatige afwisseling! Care talents biedt mij de mogelijkheid om via verschillende projecten veel ervaring op te doen! Je leert steeds nieuwe dingen bij, ontmoet ontzettend veel leuke mensen en elke dag is een uitdaging en net om die reden ben en blijf ik trouw aan mijn TOPwerkgever!

Veronique-interim verpleegkundige

Ik was werkzoekende en schreef mij in bij Care Talents. Daar werd ik goed ontvangen door gemotiveerde mensen zonder vooroordelen. Ze boden mij een gepaste job aan die voldeed aan mijn wensen qua dagen en uren. Ik werk nu 2 vaste dagen in de thuiszorg waar je als een volwaardig teamlid wordt beschouwd en er een goede sfeer is tussen de collega's.

Eline-Project staffing verpleegkundige

Enkele jaren geleden maakte ik de bewuste keuze om voor Care Talents te werken. Dit was de beste beslissing die ik ooit maakte. Een vlotte samenwerking, gecombineerd met heel veel uitdaging, variatie en een constante trigger om je eigen grenzen, kennis en kunde te verruimen. Dit alles samen met een waaier aan mooie extralegale voordelen...is wat werken bij Care Talents leuk maakt! Dank je wel Care Talents om mijn leven te verruimen!

Zoekt u een zorgmedewerker?

Op zoek naar verpleegkundige, zorgkundige, paramedisch profiel,... om de continuïteit van uw zorginstelling te garanderen.

Plaats een aanvraag voor uw care vacature
Vacatures in de zorg bij Care Talents

Ontdek onze vacatures in de zorgsector en laat je verrassen door de mogelijkheden die Care Talents biedt.

Ontdek wat Care Talents voor jou kan betekenen
Wil je werken bij Care Talents?

Zin in een uitdagende job bij een jonge en ambitieuze kmo? Bij Care Talents kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat.

Maak kennis met Care Talents en bekijk de interne vacatures