NL
Toegevoegd aan Mijn favorieten
Cover

Opdrachtgevers aan het woord over Care Talents

Tal van ziekenhuizen, thuiszorgorganisaties, woonzorgcentra en andere zorginstellingen vertrouwen op Care Talents om de continuïteit in hun zorgverstrekking te garanderen. 

Stafmedewerker ziekenhuis in Antwerpen

Wij zijn met Caretalents in contact gekomen bij het opstarten van een nieuwe dienst. Ondertussen werken wij al een 4 tal jaren samen met hen voor het inzetten van projectmedewerkers. Hun rekruteringsteam beschikt over kennis van de medische sector en kan zo op een gepaste wijze inspelen op onze wensen en noden. Tevens doen zij een juiste screening, toetsing van juiste vaardigheden en verificatie van diploma’s. Daarnaast hebben wij tijdens deze ganse periode nog steeds dezelfde contactpersoon bij Caretalents, die ten goede komt bij de rekruteringen. De uitzendwerkkrachten zijn gewoon op van het ene project naar het andere te gaan en doen zo voldoende ervaring op om na een korte scholing mee te draaien op een dienst.  De administratieve opvolging wordt op een correcte manier uitgevoerd of bij problemen op een snelle manier afgehandeld.

Bestuurssecretaris OCMW in Oost-Vlaanderen

Enige tijd geleden werden wij geconfronteerd met het tijdelijk wegvallen van één van onze vaste verpleegkundigen. Omdat wij nog geen ervaring hadden met project staffing van verpleegkundigen hadden we niet meteen de reflex om Care Talents in te schakelen. Hierdoor kwamen wij pas twee weken voor de aanvang van de vervangingsperiode bij Care Talents terecht. Ondanks deze korte termijn zijn zij erin geslaagd om gedurende vier maanden een verpleegkundige vrij te stellen voor ons. Van bij het begin waren wij heel tevreden over verpleegkundige Kim. Door haar eerdere ervaringen binnen de geriatrie was zij snel inzetbaar binnen ons woonzorgcentrum. Kim legde bovendien ook een grote flexibiliteit aan de dag waardoor wij haar echt als een meerwaarde hebben ervaren. Kort samengevat: een positieve ervaring waardoor we in de toekomst niet zullen twijfelen om terug de stap te zetten naar project staffing.

Directeur WZC in Antwerpen

Onze nog jonge samenwerking met Care Talents is hoe dan ook van meet af aan veelbelovend. Zoals het hoort bij tijdelijke opdrachten spelen de diensten van Care Talents doortastend en met spoed op de vraag van de cliënt in. We mochten ook ervaren dat dit evenzeer geldt tijdens weekends. De aanbevolen medewerkers voldeden aan de verwachtingen en wanneer enige bijsturing nodig was, bleken we te mogen rekenen op de erg professionele aanpak van onze partner. De stipte opvolging spreekt ons erg aan, ons vertrouwen wordt erdoor bekrachtigd. 

Directeur zorgverlening, thuiszorgorganisatie in Oost-Vlaanderen

Als thuisverplegingsdienst hechten wij veel belang aan het inzetten van professionele medewerkers om een kwaliteitsvolle zorgverlening te kunnen bieden aan onze patiënten. Omdat Care Talents kwaliteit en professionalisme hoog in het vaandel draagt, doen wij ook graag beroep op hen voor het inzetten van projectverpleegkundigen. Zij gaan samen met ons op zoek naar verpleegkundigen met het geschikte profiel en een passie voor thuisverpleging.


Zoekt u een zorgmedewerker?

Op zoek naar verpleegkundige, zorgkundige, paramedisch profiel,... om de continuïteit van uw zorginstelling te garanderen.

Plaats een aanvraag voor uw care vacature
Vacatures in de zorg bij Care Talents

Ontdek onze vacatures in de zorgsector en laat je verrassen door de mogelijkheden die Care Talents biedt.

Ontdek wat Care Talents voor jou kan betekenen
Wil je werken bij Care Talents?

Zin in een uitdagende job bij een jonge en ambitieuze kmo? Bij Care Talents kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat.

Maak kennis met Care Talents en bekijk de interne vacatures