NL
Toegevoegd aan Mijn favorieten
Cover

Care Talents: de allround HR-partner voor de zorgsector

Care Talents is al sinds 2009 actief in HR-dienstverlening naar de zorgsector. Vanuit onze kantoren in Kortrijk, Antwerpen, Brussel en Gent én via ons digitaal bureau helpen wij zorginstellingen uit heel Vlaanderen om tekorten op te vangen of openstaande vacatures in te vullen. Ook voor HR-consultancy doen ziekenhuizen en andere actoren uit de gezondheidszorg op ons een beroep. 

Focus op de zorgsector

Wij werken voor ziekenhuizen, woonzorgcentra, thuiszorgorganisaties, bedrijfsgeneeskundige diensten, privépraktijken enz. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we uw noden en spreken we uw taal. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat onze specialisatie een absolute meerwaarde is, hebben al onze medewerkers een achtergrond in de zorg.

Nurses of a new generation

In 2009 lanceerden wij het vernieuwende concept van het project staffing verpleegkundig team onder de naam nurses of a new generation. Daarmee engageerden we ons voor een nieuwe kwalitatieve dienstverlening én een nieuwe invulling van de job als verpleegkundige. Vandaag zijn we nog altijd erg trots op deze gedreven, kwalitatieve en enthousiaste verpleegkundigen die actief zijn binnen verschillende afdelingen en diverse disciplines. Ons doel? Kwalitatieve zorgen toedienen en daardoor elke dag opnieuw het verschil maken bij onze klanten. 

4 belangrijke pijlers in onze dienstverlening

Voor elke zorginstelling bieden we oplossingen op maat:

  • project staffing verpleegkundig team: de kwalitatieve oplossing voor uw langdurige tekorten.
  • interim: de oplossing om uw pieken en plotse uitvallen op te vangen. Zowel voor medische als paramedische profielen. Onze kandidaten zijn zowel jobstudenten als ervaren medewerkers.
  • werving en selectie: de juiste persoon op de juiste plaats. Dankzij onze expertise en ons uitgebreide netwerk kunnen wij u gegarandeerd een geschikte kandidaat voorstellen.
  • HR-consultancy: workshops, optimalisatietrajecten en advies voor een efficiënt en vernieuwend hr-beleid.

Bekijk onze troeven
Meer informatie
Zoekt u een zorgmedewerker?

Op zoek naar verpleegkundige, zorgkundige, paramedisch profiel,... om de continuïteit van uw zorginstelling te garanderen.

Plaats een aanvraag voor uw care vacature
Vacatures in de zorg bij Care Talents

Ontdek onze vacatures in de zorgsector en laat je verrassen door de mogelijkheden die Care Talents biedt.

Ontdek wat Care Talents voor jou kan betekenen
Wil je werken bij Care Talents?

Zin in een uitdagende job bij een jonge en ambitieuze kmo? Bij Care Talents kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat.

Maak kennis met Care Talents en bekijk de interne vacatures