NL
Toegevoegd aan Mijn favorieten
Cover

Geriatrische Verpleegkundige

Je bent als verpleegkundige gespecialiseerd in de verpleging van ouderen.
Je bent geïntrigeerd door het verouderingsproces zoals herinneringen en verhalen, werking en falen van het geheugen, fysiek, emotioneel en sociaal welzijn.
Het takenpakket is heel uitgebreid.
Zo zijn er zorgkundige taken zoals maaltijdgebeuren, ochtend- en avondverzorging, medicatiebedeling, maar ook verpleegkundige taken zoals bloedafname, sondage, medicatiepomp, suprapubische sonde vervangen, inspuitingen, wondzorg…
Verder doet de verpleegkundige ook administratieve taken zoals verantwoordelijkheid voor fixatiebeleid, communicatie met dokters/familie, afspraken maken, dossiers in orde brengen,...
De missie van deze verpleegkundige is ervoor zorgen dat de bejaarde persoon zijn zelfstandigheid kan bewaren, rekening houdend met zijn ziektebeeld en omgeving.
Het verlenen van een kwalitatieve zorg gebeurt met respect voor de oudere.
Je kan in de bachelor verpleegkunde kiezen voor de afstudeerrichting geriatrie of je kan een banaba Geriatrische Verpleegkunde volgen.

Zoekt u een zorgmedewerker?

Op zoek naar verpleegkundige, zorgkundige, paramedisch profiel,... om de continuïteit van uw zorginstelling te garanderen.

Plaats een aanvraag voor uw care vacature
Vacatures in de zorg bij Care Talents

Ontdek onze vacatures in de zorgsector en laat je verrassen door de mogelijkheden die Care Talents biedt.

Ontdek wat Care Talents voor jou kan betekenen
Wil je werken bij Care Talents?

Zin in een uitdagende job bij een jonge en ambitieuze kmo? Bij Care Talents kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat.

Maak kennis met Care Talents en bekijk de interne vacatures